Tik en Corsoweekend.

Hij-mot-af-dag/Shirtjes ophalen

Zondag is gaan we weer hard aan de bak, het is dan namelijk hij-mot-af-dag. We hebben nog veel werk, en kunnen dus zeker heel veel handjes gebruiken. Voor een heerlijke lunch zal gezorgd worden, en je kunt dan ook meteen je bestelde shirtje ophalen vanaf 13:30.  

Bloemen plukken

Voordat we de bloemen op de wagen kunnen tikken, zullen ze eerst geplukt moeten worden. Hier beginnen we zondag 29 augustus mee om 10:00. De volgende lading zal op vrijdag geplukt worden vanaf 13:00, we hopen op veel hulp, zodat we lekker snel klaar zijn.

Tikweekend

Volgende weekend is het al weer zover, tikweekend. We beginnen op donderdagavond met tikken en prikken en vrijdag en zaterdag is de tent open van af 9:00. In het tikweekend wordt in de tent een toegangsbewijs met de coronacheckapp gehanteerd. Dit geeft ons de mogelijkheid om zonder 1,5 meter afstand maar op een goede manier de wagen af te kunnen werken. Bij de ingang zal daarom een corona check gedaan worden in de corona checkapp. Een vaccinatiebewijs of test geeft daarbij de mogelijkheid om naar de tent te kunnen komen. Je krijgt zo een bandje, waarmee je het gehele weekend (tot zondagochtend) de tent in kan.  Daarnaast is er de mogelijkheid ter plekke een zelf meegenomen zelftest te doen (dit geeft je toegang voor 1 dag).

Tentoonstellingsterein

De wagens zullen tentoongesteld worden op het CLTV Terrein. De tentoonstelling vindt plaats op zondag van 13:00 tot 21:00 en maandag van 9:00 tot 21:00. De wagens zullen bij opkomst op het terrein gejureerd worden. Als bezoeker kun je een kaartje kopen voor een tijdsblok waarbij je 15 minuten hebt om binnen te komen. Daarna heb je twee uur de mogelijkheid om de wagens te bewonderen op het terrein. Tickets zijn vanaf zaterdag 28 augustus te koop op de site van het corso en kosten €7,50 per stuk.

Corsozondag

Na het uitrijden van de wagen willen we de tent zovermogelijk gaan afbreken, om s’middags een feestje te gaan vieren. Het feestje begint om 14:00, waar we eerst gezamenlijk de uitzending van omroep Brabant zullen kijken en de kinderen worden vermaakt. Daarna gaan we een heerlijk buffet eten, waarna er we samen nog een leuke avond van gaan maken. Kosten zijn €7,50 voor het eten, en opgeven kan hier via de webshop tot en met woensdag 18:00 (opgeven = betalen, kinderen tot 12 zijn gratis). We gaan proberen er toch nog een hele leuke corsozondag van te gaan maken. 

Corsomaandag

Na het tent afbreken willen we gezamenlijk gaan lunchen om 13:00 bij van T. De kosten zijn hiervoor €10, inclusief koffie en thee. Opgeven kan hier  via de webshop tot en met woensdag 18:00 (betalen = opgeven). Daarna hebben we waarschijnlijk de mogelijkheid om te gaan feesten in Zundert. Zie de flyer voor meer info opgeven is vereist via de flyer. 

Tent afbreken

Helaas komt aan al het leuks ook een einde. Daarom moet onze tent afgebroken worden. Dat doen we op corsomaandag van 09:00 tot 12:00 en dinsdag vanaf 09:00 tot af. Kom gezellig helpen en nababbelen over de uitslag.